Happy Asmara - Dalan Liyane MP3

Happy Asmara - Dalan Liyane MP3

Download lagu Happy Asmara - Dalan Liyane MP3 gratis hanya di Gudang Musik Koplo. Lagi Happy Asmara - Dalan Liyane dirilis di album Dalan Liyane pada tahun 2020 oleh Happy Asmara. Anda bisa mendownload lagu Happy Asmara - Dalan Liyane MP3 melalui tombol download yang ada dibawah.

Title Dalan Liyane
Artist Happy Asmara
Album Dalan Liyane
Year 2020
Duration 4:25
File Size 4.04 MB
File Type MP3
Audio Summary 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
Source YouTube Music

Lirik Lagu Happy Asmara - Dalan Liyane

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane
Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun


Top