Woro Widowati - Tak Mileh Dewe MP3

Woro Widowati - Tak Mileh Dewe MP3

Download lagu Woro Widowati - Tak Mileh Dewe MP3 gratis hanya di Gudang Musik Koplo. Lagi Woro Widowati - Tak Mileh Dewe dirilis di album Tak Mileh Dewe pada tahun 2022 oleh Woro Widowati. Anda bisa mendownload lagu Woro Widowati - Tak Mileh Dewe MP3 melalui tombol download yang ada dibawah.

Title Tak Mileh Dewe
Artist Woro Widowati
Album Tak Mileh Dewe
Year 2022
Duration 3:48
File Size 3.48 MB
File Type MP3
Audio Summary 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
Source YouTube Music

Lirik Lagu Woro Widowati - Tak Mileh Dewe

Sineksen lintang ning langit
Atimu mung ono tresnoku
Janjimu mbiyen ora ngliyo ati
Nanging janji suci, mung kari janji
Sliramu nggawe loro ati

Atiku sih ra percoyo
Sliramu tego nggawe loro
Mung mergo bondo, sliramu cidro
Nangis batin iki koyo udan grimis
Sliramu tego nggawe tangis

Cubo sliramu ngerti
Piye rasane yen dilarani
Loro, rasane loro
Luwih songko dipulosoro
Dhewe, tak mileh dhewe
Timbang ati keloro-loro

Cubo sliramu ngerti
Piye rasane yen dilarani
Loro, rasane loro
Luwih songko dipulosoro
Dhewe, tak mileh dhewe
Timbang ati keloro-loro

Dhewe, tak mileh dhewe
Timbang ati keloro-loro


Top